LAHJOITA


LahjoituksetOtamme vastaan yksityishenkilöiden ja yritysten lahjoituksia - pienetkin summat ovat meille arvokkaita!Lahjoituksen voi tehdä tukisäätiön pankkitilille:Sairaala Novan säätiö sr.

IBAN:FI43 5290 0220 5442 31Mikäli teillä on kiinnostusta tehdä yhteistyötä säätiömme kanssa, tai sinulla on kysyttävää lahjoittamisesta, otathan yhteyttä tukisäätiömme asiamieheen:

Kirsi Pylvänäinen 014 269 19 88

kirsi.pylvanainen@ksshp.fi

Merkkipäivälahjoitukset


Syntymäpäivä lahjojen sijaan voi toivoa, että muistamiset kohdennetaan Tukisäätiölle lahjansaajan nimellä. Mikäli summa on yli 5000 euroa, voidaan Tukisäätiön rahastoon perustaa merkkipäivää viettäneen henkilön oma rahasto omalla nimellä, ja lahjoitusvarat kohdentaa haluttuun kohteeseen esim. apurahoihin.Yritysten lahjoitukset/ tapahtumista saatu tuotto esim. taksvärkkikeräys


Lahjoituksen voi suunnata lahjoittajalle tärkeään kohteeseen lääketieteteelliselle tutkimukselle tai lahjoittaa säätiön yleiseen rahastoon, josta jaetaan apurahoja ja avustuksia tarvehankinnan perusteella tutkimus- ja kehitys,- ja opetus/koulutustoimintaan
Testamenttilahjoitukset


Mikäli harkitsette testamentin tekoa, kannustamme ottamaan yhteyttä omaan lakimieheen, joka laatii toiveiden mukaisen testamentin.

Testamentin voi osoittaa yleisesti Tukisäätiöllemme tai sen voi kohdentaa tiettyyn tarkoitukseen kuten esim. syöpätutkimuksen tukemiseen tai lastentautien tutkimukseen jne.


Yleishyödyllisenä yhteisönä tukisäätiön ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa, joten saatu lahjoitus menee kokonaisuudessaan halutulle kohteelle.JoulumuistamisetJoulukorttien ja lahjojen sijaan yritykset ja yksityishenkilöt voivat antaa lahjoituksen haluamalleen kohteelle ja mainita asiasta esim. omilla nettisivuillaan.

Pienet lapsipotilaat ottavat varmasti ilolla vastaan myös lelulahjoja, kirjoja ja pelejä

Rahalahjoitukset
Tutkimus- ja koulutustoimintaa, hankintoja, lapsipotilaiden vanhempien matkakuluja jne. voi tukea antamalla pienenkin rahalahjoituksen haluamalleen kohteelle tai antamalla lahjoituksen säätiön yleiseen rahastoonMuistolahjoitukset


Muistolahjoituksen kautta voi tukea edesmennenn muistoa. Yksittäisellä keräyksellä voidaan kukkien tai yksittäisten muistoadressien sijasta tukea Tukisäätiön toimintaa.

Välitämme omaisille tiedon muistolahjoitukseen osallistuneista ja lahjoitusten yhteissumman sekä adressin.